Mededelingen

Problemen Regio Targeting 9-9-2014

Helaas ervaren wij op dit moment een technisch probleem waardoor het bij sommige accounts tijdelijk niet mogelijk is om regio targeting te gebruiken. Wij werken hard aan een oplossing.

10-09-2014 Het probleem is verholpen. Werkt het toch nog niet probeer dan even in de browser ctrl + f5 te drukken om de browser even volledig te verversen.

Nieuwe versie GerichtOnline!

Vandaag op 22-01-2014 hebben wij een update gedaan van GerichtOnline.

In deze nieuwe versie zijn een groot aantal visuele updates gedaan zoals een volledig vernieuwd hoofdmenu. Deze visuele updates zorgen dat GerichtOnline nog makkelijker en intuïtiever werkt. Daarnaast zijn er ook een aantal functionele wijzigingen gedaan om bepaalde zaken gemakkelijker te maken. Het proces om campagnes aan te maken en te beheren blijft het zelfde.

*Heb je eerder gebruik gemaakt van GerichtOnline en lijkt er nu iets niet te kloppen op het scherm? ververs dan eerst even de pagina in je browser. Dit kan met de f5 toets op je toetsenbord of met het ververs icoon van je browser.