Kan ik een afwijkend factuuradres opgeven?

Ja, het is mogelijk om een afwijkend factuuradres op te geven.

Als je de zogenaamde KVK check doorloopt en je de bedrijfsgegevens hebt gecontroleerd en aangevuld kun je in de volgende stap aangeven dat je een afwijkend factuuradres wilt. Je krijgt dan automatisch de mogelijkheid om de gegevens in te vullen.

Het is ook mogelijk om in het menu te klikken op "Mijn account" klik vervolgens in het menu aan de linker zijde op "Organisatie" Direct onder de bedrijfsgegevens staat het kopje "Facturering" klik op de blauwe knop "Adres wijzigen" als je bovenaan in het nieuwe venster de optie "Ik wil een ander factuuradres opgeven" kun je de gegevens aanpassen.

Postbus
Moet de factuur naar een postbus geen probleem. Vul de postcode in en bij huisnummer het postbusnummer. De rest wordt nu automatisch gevuld.

Bekijk hier de video