Hoe werkt de advertentietool van GerichtOnline?

In enkele eenvoudige stappen een goede advertentie.

Advertenties maken met GerichtOnline is zeer eenvoudig.
In enkele eenvoudige stappen maak je een setje advertenties die je direct in kunt zetten. De set met advertenties die je in één keer maakt bestaat uit een Rectangle (300 x 250) Large rectangle (336 x 280) en een Leaderboard (728 x 90)

Stap 1: Wat wil je bereiken?

Als je gaat adverteren heb je een bepaald doel voor ogen. In de eerste stap selecteer je het beoogde doel voor de advertenties. Op basis hiervan krijg je passende advertentiesjablonen. De sjablonen zijn geoptimaliseerd zodat het beste resultaat behaald kan worden voor het gekozen doel.

Stap 2: Kies je sjabloon.

We hebben een aantal sjablonen voor je klaar staan welke je kunt aanpassen naar wens. je kunt uiteraard teksten maar bijvoorbeeld ook kleuren en afbeeldingen aanpassen. klik op de gewenste sjabloon je kunt met de play button een voorbeeld bekijken, is dit de advertentie die je wilt aanpassen? Klik dan op bewerken. Lees meer over de beschikbare sjablonen.

Stap 3: Pas je sjabloon aan naar wens.

Aan de linkerkant van het scherm vind je een submenu waarmee je verschillende elementen kunt bewerken.
Rechts naast de titel van de advertentie staat een instellingen button, hiermee kun je de naam van de advertentie wijzigen.

Meer over de bewerkopties

Iedereen kan met onze advertentietool in enkele eenvoudige stappen advertenties maken!