Hoe bewerk ik mijn opgeslagen advertenties?

Soms wil je een advertentie inzetten voor een andere campagne maar moet er toch net een tekst worden aangepast of een andere foto in de advertentie staan. Het is uiteraard mogelijk om eerder opgeslagen advertenties te bewerken. Om een advertentie te bewerken ga je als volgt te werk:

Stap 1.
In het menu van de GerichtOnline tool staat het menu item "Advertenties" klik hier op, je ziet nu een overzicht van de opgeslagen advertenties.

Stap 2.

Klik op de titel van de advertentie die je wilt bewerken, automatisch klapt de balk uit en zie je een voorbeeld dan de advertentie.

Stap 3.

Klik op de blauwe knop "bewerken". je komt nu in de bewerker, hier kun je de advertentie bewerken naar wens en vervolgens met de oranje knop "Opslaan" weer opslaan in jouw account.