Kan ik rapportages / statistieken ook downloaden?

Ja dat kan.

Binnen GerichtOnline vind je verschillende grafieken met statistieken. Boven elke grafiek staat een knop "Downloaden".

Zodra je op de knop klikt zal de browser automatisch de statistieken downloaden. Vervolgens kun je deze openen en krijg je in Excel een rapportage te zien.

Download je de stats op de dashboard dan krijg je een overzicht van de totaalstatistieken van alle campagnes te zien.

Klik je op een specifieke campagne en download je vanuit hier de statistieken dan krijg je de statistieken van de betreffende campagne + de statistieken van de bijbehorende advertenties.

Let op!
Het komt soms voor dat tijdens het openen van het Excel bestand er eerst een melding verschijnt zoals onderstaand. Kies hier voor Ja, de Excel zal dan alsnog openen.

Bekijk hier de video's