Kan ik met elke browser gebruik maken van GerichtOnline?

Om gebruik te kunnen maken van GerichtOnline heb je een internetbrowser nodig. GerichtOnline werkt zeker in de volgende browsers:

GerichtOnline ondersteunt met name de huidige en eerdere belangrijke releases van Firefox, Internet Explorer, Chrome en Safari (en controleert voortdurend op nieuwe releases). Als uw browser niet compatibel is met GerichtOnline wordt je aanbevolen om een van de hierboven genoemde browsers te gebruiken. Het kan voor komen dat je de browservoorkeuren moet bijwerken om cookies en JavaScript te accepteren.