Volgen

Over ons

Visie

Online aanwezigheid zal de komende jaren voor steeds meer MKB’ers cruciaal worden om te overleven. Wij ambiëren om deze ondernemers binnen de steeds ingewikkeldere online advertentiemarkt te bedienen met een  advertentieoplossing die bijdraagt aan het hun succes, of het doel nou traffic richting webshop is, branding of traffic richting fysieke winkellocaties.

Missie

Het is onze missie om ondernemers de gelegenheid te bieden om te adverteren binnen ons premium netwerk, waarbij optimaal gemak, resultaat en een uitmuntende ondersteuning centraal staan.

Waarom?

Wij geloven in de meerwaarde van online adverteren en online aanwezigheid voor het MKB.

We geloven dat ook de kleinere ondernemer de kans moet hebben om gericht te kunnen adverteren binnen ons premium online netwerk, waar dagelijks miljoenen potentiële klanten te vinden zijn.

Wij geloven dat een podium binnen ons premium netwerk van toegevoegde waarde is naast de bestaande online kanalen als Adwords, Admarkt en social media marketing.

Wij snappen dat online adverteren ingewikkeld is en bieden daarom naast een simpele tool zoveel mogelijk ondersteuning/hulp bij het inplannen van jouw campagnes.GerichtOnline is onderdeel van TMG Landelijke Media B.V.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk