Wat is het verschil tussen kliks en sessies?

Kliks zijn het aantal muisklikken op je banner. Kliks worden bij GerichtOnline gebruikt om het succes van je campagne te meten. De meeteenheid ‘sessies’ wordt gebruikt in het programma Google Analytics. Sessies meten het aantal unieke bezoekers dat op de landingspagina van uw campagne komt. Een bezoeker die bijvoorbeeld vier keer met de muis op uw banner drukt levert dus vier kliks op, maar slechts één sessie.