Wat zijn de kosten en wat krijg ik hiervoor?

Wij bieden via onze partner een professionele advertentieset aan voor € 99,-. Hier krijg je drie effectieve banners voor terug die je zowel binnen als buiten GerichtOnline kan inzetten. De banners worden geleverd als .GIF bestanden en kunnen statisch of geanimeerd zijn, afhankelijk van de wens.

De advertentieset bestaat een Large Rectangle, Leaderboard en Medium Rectangle. Klik hier voor informatie over de bannerformaten.