Hoe kom ik in het account van mijn klant?

Hoe neem ik een account over?

Als GerichtOnline partner kan je het account van jou klanten overnemen om bijvoorbeeld een campagne te starten of te wijzigen. Het overnemen van een account gaat eenvoudig door het volgende te doen:

Klik vanuit het partnerdashboard op de “Klanten en campagnes”.

Zoek het klantaccount dat je wilt overnemen.

Klik op de blauwe knop die voor de naam van de klant staat om het betreffende account over te nemen / te openen.

Je bent nu succesvol aangekomen in het account van de klant. Je kan nu een campagne starten en/of aanpassen of vertoningen aanschaffen.