Kan ik als GerichtOnline partner nog een eigen campagne starten voor mijn organisatie?

Jazeker,

GerichtOnline partners kunnen natuurlijk ook zelf campagnes starten om de bekendheid van de eigen organisatie te vergroten. Klik vanuit het partnerdashboard op de knop "klanten en campagnes":

Je komt nu in het klantenoverzicht waar jouw eigen onderneming ook tussen staat. Je herkent deze aan de groene letters:

Klik op het groene pijltje, links naast je organisatienaam, om je eigen account te openen. Je kan nu direct aan de slag om een je eigen campagne te starten!