Hoe kan ik mijn klanten koppelen?

Je bent GerichtOnline partner en je wilt snel beginnen met inboeken van campagnes voor je klanten. Maar hoe zorg je ervoor dat je klanten zichtbaar worden in jouw partnerdasboard? Kortom, hoe koppel je (nieuwe) klanten?

Stap 1: log in bij het account van de klant die je wilt koppelen, of vraag de klant om dit proces zelf te doen.

Stap 2: klik op de knop "mijn account"

Je komt in het instellingenscherm van de klant. Klik in het menu (links in beeld) op "account uitbesteden". Je ziet een overzicht van beschikbare bureaus waar je mee kan koppelen.

Selecteer je eigen bureau en klik op de groene knop "Koppelen".

Stap 3: log uit bij het klantaccount en log in op je GerichtOnline partneraccount. Je ziet nu onder het kopje "Verzoeken en statistieken" een koppelverzoek van je klant.

Stap 4: accepteer het verzoek.

Gefeliciteerd. Je hebt nu een nieuwe klant!