Hoe start ik een nieuwe campagne voor een klant?

Vanuit het GerichtOnline partnerdashboard start je eenvoudig een campagne voor een van je klanten. Hieronder beschrijven we hoe je dat doet.

Als je bent ingelogd start je op het partnerdashboard. Klik op de blauwe knop "klanten en campagnes" om in het overzicht te komen van jouw klanten.

Kies nu de klant uit waar je een campagne voor wilt starten.

Als je de betreffende klant hebt gevonden klik je op het blauwe pijltje links naast de naam van de klant. Je komt hiermee in het account van de klant.

Vanuit het account van de klant werkt GerichtOnline zoals je gewend bent. In onderstaande film kan je zien hoe je een nieuwe campagne start.