Meldingen naar klanten instellen.

GerichtOnline partners kunnen er voor kiezen om hun klanten alle belangrijke campagne meldingen te laten ontvangen. Zo zijn je klanten altijd op de hoogte van de status van hun campagnes. Hieronder zie je hoe je dit kan instellen.

Klik vanuit het partnerdashboard op de blauwe knop "Klanten en campagnes".

Je komt nu in het overzicht van jouw klanten. Zoek de betreffende klant en klik op het tandwiel icoon rechtsachter de accountnaam van de klant.

Als je hier op hebt geklikt verschijnt de onderstaande pop-up:

Vink het hokje bij de groene pijl aan om de klant ook accountmeldingen via e-mail te laten ontvangen. Als het hokje is aangevinkt ontvangt de klant relevante meldingen omtrent zijn campagne(s).