Hoe meld ik me aan voor het partnerprogramma?

Tof! Je hebt interesse om GerichtOnline partner te worden. Dat horen we graag! Maar hoe werkt het en welke stappen moet je nemen om GerichtOnline partner te worden?

Ga naar https://gerichtonline.nl/partner-worden/ om je aan te melden te als partner. Hier vind je een kort aanmeldingsformulier. Vul deze in en klik op de grote oranje knop waar verzenden op staat:

Binnen korte tijd nemen wij contact met je op om eventuele vervolgstappen door te nemen.