Volgen

Welke voordelen heeft een GerichtOnline partner?

GerichtOnline partner zijn biedt jou als bureau natuurlijk profijt. Naast dat je eenvoudig jouw klanten bedient heb jij als partner nog een aantal voordelen. We bespreken ze kort.

Vanuit één gebruiksvriendelijk dashboard al jouw klanten beheren:
Het partnerdashboard biedt in één oogopslag een duidelijk beeld van hoe de campagnes van jou klanten er voor staan. Met een simpele druk op de knop neem je het account over en kan jij voor je klant aan de slag.

Gratis advertentietool voor effectief promotiemateriaal:
Voor niets gaat de zon op. GerichtOnline wilt ook graag voor haar partners de zon laten schijnen. Met onze gratis bannertool maak je eenvoudig effectieve bannersets voor je klanten. Dat scheelt weer kosten voor het inschakelen van een duur designbureau, mocht je die kunde niet zelf in huis hebben.

Klanten met kleine budgetten koste efficiënt beheren:
Denk groot, maar let op de kleintjes. Letterlijk en figuurlijk. Als GerichtOnline partner kan jij ook kostenefficiënt je kleinere accounts bedienen.

Inkoopvoordeel:
Als partner ontvangt je korting op je bestellingen. Hiervoor geldt hoe meer je maandelijks besteed, hoe meer voordeel je ontvangt.

Gratis leads vanuit GerichtOnline:
Een leuke nieuwe feature binnen GerichtOnline is dat ondernemers die te druk zijn, of te weinig kennis hebben om een online campagne te beheren, nu de optie krijgen om campagne(s) uit te besteden. Als ondernemers deze optie kiezen krijgen ze een overzicht aan bureaus aan wie ze hun campagne kunnen besteden. Jouw bedrijfsnaam staat hier natuurlijk ook tussen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk