Hoe kan ik als partner mijn eigen organisatiegegevens veranderen?

Als je als GerichtOnline partner inlogt kom je direct op het partnerdashboard. Om je eigen organisatiegegevens aan te passen moet je het account van je eigen organisatie overnemen. Hieronder zie je hoe je dit het makkelijkste kan doen:

Klik vanuit het partnerdashboard op de blauwe knop met de tekst "klanten en campagnes".

Je komt nu in het overzicht van je klanten. Je vindt hier ook je eigen organisatie terug. Je kan deze herkennen aan de groene letters:

Om je eigen account te openen klik je op de groene pijl die links naast de organisatienaam staat.

Je bent nu actief in je het account van je eigen organisatie. Klik op de knop: "Mijn account" die je rechts boven in het scherm ziet.

Je komt nu in een overzicht van de accountgegevens die je kan wijzigen. Klik op 'organisatie' om je gegevens te wijzigen.