Volgen

Hoe ontkoppel ik klanten?

Als de samenwerking met een van je accounts wordt beëindigd wil je vanzelfsprekend graag de klant ontkoppelen van je account. Dit doe je op de onderstaande manier:

Klik op het partnerdashboard op de grote blauwe knop “Klanten en campagnes”.

Je ziet nu een overzicht van de accounts(klanten) die jij beheert. Zoek het account dat je wilt ontkoppelen en klik op de schroef rechts achter in het blok.

Er komt nu een pop-up in het scherm met informatie over de betreffende klant:

Klik op de rode knop “ontkoppelen” om de klant te ontkoppelen. Om helemaal compleet zeker te zijn dat je deze klant echt wilt ontkoppelen vragen we nog één laatste keer voor de zekerheid of dit echt is wat je wilt:

Klik op “ontkoppelen” om de klant definitief te ontkoppelen

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk