Hoe kan ik een bestellingenoverzicht downloaden?

GerichtOnline partners kunnen een handig overzicht van hun bestellingen downloaden. Dat doe je op de volgende manier:

Klik vanuit het partnerdashboard op op de knop "Bestellingen"

Je ziet nu een overzicht van alle bestelling die jij voor je klanten hebt gedaan:

Klik op de knop downloaden(rechtsboven in het scherm) om het complete overzicht te downloaden.

Je kan er ook voor kiezen om alleen bestellingen uit een bepaalde periode te downloaden. Klik dan op het venster "Periode" die links naast de download knop staat. Er komt dan een menuutje in beeld.

Selecteer hierin over welke periode jij de bestellingen wilt downloaden. Klik hierna op toepassen.

De bestellingen uit de geselecteerde periode staan nu beeld. Klik weer op de knop downloaden om het overzicht te downloaden.