Hoe kan ik mijn account uitbesteden

Bij GerichtOnline begrijpen wij dat jij als ondernemer het druk hebt. Daarom heb je de mogelijkheid om je account uit te besteden aan een van onze partners. Op die manier heb jij meer tijd vrij om aan belangrijke zaken te werken terwijl ondertussen jouw online campagne wordt gemanaged door professionals. Lees hier onder hoe jij je account kan uitbesteden.

Log in jouw GerichtOnline account. Je komt nu automatisch op het dashboard.

Klik op de knop "Mijn account" die boven in het menu staat:

Je komt nu in het overzicht van jouw account. Links in beeld zie je een menu staan. Klik op "Account uitbesteden".

Je krijgt nu een overzicht te zien van de beschikbare partners. Kies een partner die bij je past en klik op de groene knop "koppelen".

De partner die je hebt geselecteerd ontvangt nu een melding met jouw verzoek. Vanaf hier zal de partner contact met jou opnemen.